Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σε… εφιάλτη εξελίχθηκε η Αιτωλοακαρνανική γιορτή της ΠΑΝ.ΣΥ. για τον Αγρινιώτη Αναπληρωτή Υπουργό ΝίκοΠαπαθανάση (vid)

Σε… εφιάλτη εξελίχθηκε η Αιτωλοακαρνανική γιορτή της ΠΑΝ.ΣΥ. για τον Αγρινιώτη Αναπληρωτή Υπουργό ΝίκοΠαπαθανάση (vid)

 Το «έβαλε στα πόδια» ο Αγρινιώτης Αναπληρωτής Υπουργός Νίκος Παπαθανάσης από την γιορτή της ΠΑΝ.ΣΥ. (vid)

Από Αιτωλοακαρνανική γιορτή σε… εφιάλτη εξελίχθηκε η τολμηρή απόφαση κάποιων δεξιών στελεχών να παραβρεθούν στην κοπή πίτας της ΠΑΝ.ΣΥ. ανήμερα της υπογραφής του Προεδρικού Διατάγματος, για την θεσμοθέτηση της Π.Ο.Α.Υ. Εχινάδων Νήσων και Αιτωλοακαρνανίας.

Ως γνωστόν ο πρόεδρος της Παναιτωλοακαρνανικής Συνομοσπονδίας κ. Παναγιώτης Χολής είναι μέλος της Επιτροπής Αγώνα εναντίον της  θεσμοθέτησης ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτωλοακαρνανίας και ως εκ τούτου κατά τον σύντομο χαιρετισμό του εξαπέλυσε «μύδρους» κατά των εκπροσώπων της κυβέρνησης αλλά και των βουλευτών του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, πλην του ΚΚΕ, με αφορμή την επίσημη θεσμοθέτηση των ιχθυοκαλλιεργειών στην ακτογραμμή Αστακού – Μύτικα.

Ο άτυχος της βραδιάς ήταν ο Αγρινιώτης Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκος Παπαθανάσης ο οποίος δεν άντεξε τις επιθέσεις του Προέδρου και αποχώρησε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. 

Επίσης, αισθητή ήταν η απουσία των τριών βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, πλην του Κώστα Καραγκούνη που πέρασε προς το τέλος της βραδιάς. 

Τέλος, αποδέκτης των έντονων παραπόνων του κ. Χολή έγινε και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θανάσης Μαυρομμάτης.

 Δείτε τη δήλωση του Π. Χολή και στο 6:58′ την άβολη στιγμή της αποχώρησης του Ν. Παπαθανάση:

ΠΗΓΗ:iaitoloakarnania

 

Σχόλια

  1. Ο Βαρεμένος όνομα και πράμα , δήλωσε κάτι για την ποαυ η είχε αλλού την προσοχή του ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν είσαι οικοδεσπότης φροντίζεις να είσαι ευγενής προς τους προσκεκλημενούς σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι απλοί προσκεκλημένοι αλλά εκ του άτυπου πρωτοκόλλου υποχρεωτικοί, ως εκπρόσωποι του λαού . Όταν με τις πράξεις η παραλείψεις τους, επιτρέπουν να σου πάρουν την περιουσία σου ,να υποβαθμίζουν το περιβάλλον ,να καταπατούνται οι δημόσιες ακτές, το λιγότερο που τους αξίζει είναι η περιφρόνηση και όχι ψήφος και σίγουρα η υπενθύμιση του τι κακό σου έκαναν .

      Διαγραφή
  3. Πως είναι δυνατόν να τους περιφορνείς και συγχρόνως να τους καλείς και να φωτογραφίζεσαι καμαρώνοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Πάνος αντι να πετροβολεί προς κάθε κατεύθυνση να κοιτάξει αυτός και τα μέλη της επιτροπής τα λάθη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλύτερα να αγωνίζεσαι και να κάνεις λάθη, παρά να κάθεσαι ξάπλα στον καναπέ και να σχολιάζεις στα μπλογκ, με κίνδυνο να… σκίσεις κανένα καλσόν!

      Διαγραφή
    2. Μεγάλε αγωνιστή εσύ βρήκες ευκαρεία να κάνεις τον επαναστάτη. Όταν οι αδειοδοτήσεις πέρναγαν η μια μετά την άλλη που ήσουν; Μήπως λιαζόσουνα στη Βελά;

      Διαγραφή
    3. Ο Πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ συμφωνεί με την άποψη του blogger ότι ο υφυπουργός τοβαλε στα πόδια;

      Διαγραφή
    4. Παπαγάλε 21:50, όταν πέρναγαν οι αδειοδοτήσεις όπως λες, είχαμε πλήρη άγνοια, αφού ο δήμαρχος σου ο Ρετάκιας είχε φροντίσει να εξαφανίσει το email και να μην το εμφανίσει ποτέ στο δημοτικό συμβούλιο για να λάβει αυτό γνώση και να μπορέσει να αντιδράσει. Όποτε κάνε την κριτική εκεί που πρέπει, γιατί σε αυτή την ιστορία, όπως συμβαίνει διαχρονικά στην ιστορία της Ελλάδος, υπάρχουν συγκεκριμένοι Εφιάλτες, με ονοματεπώνυμο

      Διαγραφή
  5. Είναι μερικά άτομα μεταξύ των οποίων και ο Πάνος και άλλοι πέντε που προκαλούν αντιπάθεια στην τοπική κοινωνία με την στάση τους και αν αγαπάνε τον τόπο τους θα πρέπει να παραιτηθούν άμεσα .
    Επειδή δεν θέλω να κάνω τον προφήτη ,εκτός από τους μαθητές που θα βρουν την ευκαιρία για να μην κάνουν μάθημα και τους καθηγητές τους δεν θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο μπροστά στο δημαρχείο ούτε πενήντα πολίτες .
    Αν συμβεί αυτό που δεν το εύχομαι θα παραιτηθούν τότε ο Πάνος και οι άλλοι πέντε .
    Τα ονόματα τους δεν τα λέω τώρα ,αλλά στην κατάλληλη ώρα ,για να μην μπορούν να προβάλουν καμία δικαιολογία ,ούτε να εξαπολύσουν επιθέσεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ είχε κάθε λόγο να μιλήσει και να αναφερθεί στα προβλήματα του τόπου. Εκείνοι έχουν λόγους να κακοποιούν και να ξεπουλούν το τόπο μας σε αλλότρια συμφέροντα; Έπρεπε μάλιστα να τον ευχαριστήσουν. Γιατί από άγνοια υπέπεσαν καθώς νομίζω σε τέτοια ολισθήματα κι όχι από δόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για άλλο πράγμα ρωτάται ο Πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ. Αν θέλει ας απαντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μας τίμησε ο Υπουργός με την παρουσία του για την κοπή της βασιλόπιταςτων Αιτωλοακαρνανων ήρθε στις 5 κ 20 κάθησε αρκετά μέχρι τις 7 το βράδυ, έφυγε γιατί είχε να πάει σέ άλλη εκδήλωση , ΑΥΤΆ προς αποκατάσταση της αλήθειας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαράδεκτος κ εμπαθείς τίτλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θίχτηκες ψηφοφόρε ; Ορίστε τον άλλαξε είσαι ευχαριστημένος τώρα ; Πες του κι ένα ευχαριστώ που υποχώρησε από την πραγματικότητα .
      Παρεμπιπτόντως, γράφετε εμπαθής και όχι εμπαθείς όταν αναφερόμαστε σε πρώτο ενικό .

      Διαγραφή
    2. Το γράφεται με αι κι όχι με ε, που θες να το παίξεις και καθηγητής καημένε!

      Διαγραφή
  10. Ο Πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ τι λέει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Η ΒΕΛΟΥΤΣΑ ΝΕWS θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail veloutsaxiromerou@gmail.com προς αποκατάσταση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

SOS εκπέμπει η Αγία Παρασκευή στο Βασιλόπουλο Ξηρομέρου

Με τα λόγια, χτίζεις ανώγια και κατώγια λέει ένα παλιό γνωμικό... Έτσι και στην περίπτωση  για  το ξωκλήσι της Αγίας Παρασκευής στο Βασιλόπουλο οι προεκλογικές υποσχέσεις και δεσμεύσεις έγιναν λόγια του αέρα αφού έως σήμερα το ξωκλήσι δεν έτυχε καμιάς μεριμνάς παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις της σημερινής δημοτικής Αρχής  Τι κι αν στη δημοτική παράταξη του Δημάρχου υπάρχουν τρεις εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι από τη Κοινότητα Βασιλόπουλο φαίνεται ότι επέλεξαν το δρόμο του παλαμικιστη Είτε σιωπούν για την πλήρη αδράνεια πεπραγμένων στην Κοινότητα (όπως για πχ η πλατεία  στα  Τριαμπελια  που θυμίζει έρημο Σαχάρα, ο δρόμος που  θυμίζει βομβαρδισμενο τοπίο  για να πάνε τα παιδιά σχολείο   κλπ ) είτε αρέσκονται στο ρόλο του δόκιμου   φωτορεπόρτερ προς άγραν εντυπώσεων . Σήμερα το ξωκλήσι της  Αγίας Παρασκευής εκπέμπει sos και βρίσκεται λίγα βήματα από την πλήρη κατάρρευση  ακολουθώντας την τύχη του ιερού  ναού του  Αη Γιώργη  Μάλιστα ένας ελληνοαμερικανος με καταγωγή από το Βασιλόπουλο πρ

ΑΣΤΑΚΟΣ: Νέος Διάκονος στην Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας

  Στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αστακού χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και προεξήρχε στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία την Κυριακή των Αγίων Πατέρων, 16 Ιουνίου 2024, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός. Κατά την Θεία Λειτουργία χειροτόνησε στον βαθμό του Διακόνου, τον Μοναχό Γρηγόριο Κοκκαλά, τον οποίο εισήγαγε στο μοναχικό πολίτευμα, δια της Ακολουθίας της Ρασοευχής, το απόγευμα του Σαββάτου 15 Ιουνίου 2024, στην ιστορική Ιερά Μονή Παναγίας Λεσινιωτίσσης, μετονομάσας αυτόν από Σταμάτιο σε Γρηγόριο Κατά την προσφώνησή του ο νέος διάκονος ευχαρίστησε αυτούς που καλλιέργησαν μέσα του τον πόθο της Ιερωσύνης και τον στήριξαν στην απόφασή του να αφιερωθεί στον Θεό.  Ιδιαιτέρως ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνό για την αγάπη, το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό του και τον παρακάλεσε να προσεύχεται για την νέα μοναχική και ιερατική του ζωή. Ο Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός, κατά

Μαθητές ΣΔΕ Ξηρομέρου – Ενεργοί Πολίτες/ Εβδομάδας δράσεων συνέχεια...

 Μαθητές ΣΔΕ Ξηρομέρου – Ενεργοί Πολίτες/ Εβδομάδας δράσεων συνέχεια...   Μια εβδομάδα πλούσια σε δράσεις από το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ξηρομέρου ολοκληρώθηκε με μια ακόμη που έλαβε χώρα το απόγευμα της Πέμπτης 13 Ιουνίου 2024. Στα πλαίσια του γραμματισμού περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και του διαθεματικού project & Συλλέγοντας Δρώμενα &  Έθιμα του Ξηρόμερου & το σχολείο μας προχώρησε στη φύτευση αρωματικών - φαρμακευτικών φυτών στο Αστακό στις περιοχές Εσχατολάγκαδο και Χοβολιό. Οι εκπαιδευόμενοι/ες και οι εκπαιδευτές του σχολείου μας, με ευαισθησία και ενδιαφέρον για το περιβάλλον και την ομαδικότητα που διακρίνει τις δράσεις μας, φύτεψαν περίπου 80 φυτά που ευελπιστούμε όχι μόνο για να καλλωπίσουν τους χώρους με αυτοφυή φυτά της περιοχής μας αλλά και να αποτελέσουν την απαρχή πολλών ανάλογων δράσεων που θα αναδείξουν την ομορφιά του τόπου μας και την διάθεση της τοπικής κοινότητας για αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος. Ευχαριστούμε τον εκπαιδευτή της περιβαλλοντικής

Τροχαίο στη γέφυρα Αχελώου – Σμπαράλια Ι.Χ. που προσέκρουσε στις μπάρες (φωτο)

  Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (15/6) στη γέφυρα Αχελώου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στις μπάρες της γέφυρα Το όχημα υπέστη πολύ σοβαρές υλικές ζημιές ενώ το ζευγάρι που επέβαινε ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες. Δείτε εικόνες:     agriniopress.gr

Κατούνα: Τραυματίστηκε σοβαρά υπάλληλος της καθαριότητας του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας

  Σε σοβαρή κατάσταση σε Νοσοκομείο της Πάτρας νοσηλεύεται ένας 55χρονος εργαζόμενος στο τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, ο οποίος και τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα, εν ώρα εργασίας, σήμερα τα ξημερώματα στην Κατούνα. Ο άνδρας βρισκόταν με απορριμματοφόρο του Δήμου σε δρομολόγιο αποκομιδής σκουπιδιών στην Κατούνα. Έξω από το Δημοτικό Σχολείο του χωριού, περί τις 06:20, ΙΧ φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες να έκανε οπισθοπορεία, χτυπώντας τον άνδρα που εκείνη την στιγμή τοποθετούσε κάδο απορριμμάτων στην θέση του. Το ΙΧ εγκατέλειψε το σημείο του περιστατικού, οι Αρχές ωστόσο έχουν ταυτοποιήσει τα στοιχεία του οχήματος και του οδηγού, που αναζητείται. Ο 55χρονος νοσηλεύεται στην Πάτρα σε σοβαρή κατάσταση και εκφράζονται από τους θεράποντες ιατρούς φόβοι ότι πιθανώς να χρειαστεί να ακρωτηριάσουν το πόδι του. agriniopress

Άγιος Νικόλαος Αστακού χειροτονία Διακόνου...

  Άγιος  Νικόλαος  Αστακού χειροτονία Διακόνου...      Χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και προεξήρχε στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία σήμερα Κυριακή 16 Ιουνίου  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός...  

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ - ΒΑΛΟΣΤΡΑΤΟ

 Το  έργο  της Αγροτικής Οδοποιίας Χρυσοβίτσας- Βαλόστρατο προβλέπει την βελτίωση της βατότητας του δρόμου , ο οποίος είναι ο βασικός και κύριος δρόμος αγροτικών  μηχανημάτων και οχημάτων που εξυπηρετεί την κυκλοφορία στον κάμπο της Χρυσοβίτσας του Δήμου Ξηρομέρου, στον οποίο έχει συντελεστεί αναδασμός και έχει κατασκευασθεί δίκτυο άρδευσης.  Στον κάμπο αυτόν υπάρχουν καλλιέργειες και υφίστανται αρκετές κτηνοτροφικές  μονάδες.  Ο συγκεκριμένος αγροτικός δρόμος έχει   προβληματική και επικίνδυνη βατότητα λόγω των φθορών και των λάκκων που αποτελούν παγίδες για τα διερχόμενα οχήματα και φέρει  μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο Όπως  βλέπουμε από τη προκήρυξη του έργου:   Η βελτίωση αφορά τόσον τα γεωμετρικά του χαρακτηριστικά όσον και την ποιότητα του οδοστρώματος αλλά και την απορροή των ομβρίων. Ήτοι :  α) Μείωση της ελικτότητας με βελτίωση της οριζοντιογραφίας (ακτίνες καμπυλότητας-ευθυγραμμίες) β) Βελτίωση της μηκοτομής με ανύψωση της ερυθράς όπου απαιτείται, και εξάλειψη των κατακόρυφων από

Από το Σάββατο 15 Ιουνίου, κλείνει ο κεντρικός πλακόστρωτος δρόμος του Μύτικα για τα οχήματα,από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου έως το πρώην Κοινοτικό Κατάστημ

Από το Σάββατο 15 Ιουνίου, κλείνει ο κεντρικός πλακόστρωτος δρόμος του Μύτικα για τα οχήματα,από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου έως το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Σας γνωρίζουμε ότι από το Σάββατο 15-6-2024 έως την Κυριακή 8-9-2024, ο πλακόστρωτος δρόμος από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου έως το πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Μύτικα θα είναι κλειστός από τις 07:00 μ.μ έως τις 05:00 π.μ. Παρακαλούμε όλοι οι πολίτες να σεβαστούμε και να στηρίξουμε το μέτρο. Επίσης: 1) Να μην παρκάρουν οχήματα και μηχανάκια μπροστά στα εμπόδια που κλείνουν τις εισόδους του πεζοδρόμου, για να μπορούν οι πολίτες να κινούνται ελεύθερα, αλλά και για λόγους ασφαλείας αν χρειαστεί να περάσει κάποιο όχημα σε έκτακτη ανάγκη. 2) Οι καταστηματάρχες που αναπτύσσουν τραπεζοκαθίσματα εντός του πεζοδρόμου, να τηρούν τις αποστάσεις και να αφήνουν επαρκή χώρο για την απρόσκοπτη και άνετη κίνηση των πεζών.   Πηγή: Σελίδα Facebook Προέδρου Κοινότητας Μύτικα

Πατέρας έξι παιδιών ο δράστης – Οργή για τη δολοφονία της 11χρονης από τον θείο της

Ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα,  στον εισαγγελέα. Συγκλονισμένη είναι όλη η Ελλάδα για τη δολοφονία ενός παιδιού μόλις 11 ετών από τα χέρια του θείου του στο χωριό Μυρτιά της Ηλείας   Το άτυχο κορίτσι, που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στο χωριό της Ηλείας, είχε εξαφανιστεί από το βράδυ της Κυριακής (9.6.2024) όταν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του θείου της και έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν. Για την εξαφάνιση του παιδιού είχε εκδοθεί amber alert και από την πρώτη στιγμή κάτοικοι του χωριού σε συνεργασία με τις Αρχές ερευνούσαν όλη την περιοχή για να εντοπίσουν το κορίτσι. Ωστόσο, ο επίλογος γράφτηκε με τον πλέον τραγικό τρόπο: Το μεσημέρι της Δευτέρας ο ξάδερφος της μητέρας της 11χρονης ομολόγησε ότι σκότωσε Η οργή ξεχειλίζει στο χωριό Μυρτιά της Ηλείας, καθώς ο 37χρονος είχε συλληφθεί το 2017 για βιασμό ανήλικης, είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια φυλάκιση, ωστόσο έκτοτε παρέμενε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους… Μάλιστα, ο 37χρονος δεν δίστασε το πρωί της Δευτέρας να πάει μαζί με τη

Τραγωδία στη Λευκάδα: Νεκρός σε δωμάτιο Ξενοδοχείου

  Σοκ και θλίψη προκάλεσε το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα στο νησί της Λευκάδας , όταν ένας 63χρονος Βούλγαρος τουρίστας βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε. Ο άνδρας είχε φτάσει στο νησί του Ιονίου για να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές, όμως οι στιγμές ξεκούρασης μετατράπηκαν σε τραγωδία. Ο άτυχος τουρίστας εντοπίστηκε χθες στο δωμάτιο του σε ένα από τα μεγάλα ξενοδοχεία του νησιού. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρχές και το ιατροδικαστικό προσωπικό, το οποίο διενήργησε νεκροψία και νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για παθολογικά αίτια, όμως τα τελικά αποτελέσματα θα προκύψουν από τις ιατροδικαστικές εξετάσεις.Οι συγγενείς του θανόντος ειδοποιήθηκαν άμεσα και κατέφθασαν στη Λευκάδα για να παραλάβουν τη σορό του αγαπημένου τους προσώπου και να προχωρήσουν στις απαραίτητες διαδικασίες.