Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τροχαίο στη γέφυρα Αχελώου – Σμπαράλια Ι.Χ. που προσέκρουσε στις μπάρες (φωτο)

 gefira axelwou (1)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (15/6) στη γέφυρα Αχελώου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στις μπάρες της γέφυρα

Το όχημα υπέστη πολύ σοβαρές υλικές ζημιές ενώ το ζευγάρι που επέβαινε ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Δείτε εικόνες:

 gefira axelwou (2)

  gefira axelwou (3)

agriniopress.gr



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απόστολος Ν. Πανταζής: Ο Δήμος Ξηρομέρου, θέτει σε κυκλοφορία τα δύο (2) ιδιόκτητα λεωφορεία mini bus, Αλήθειες και ψέματα!!!!!!!!

Απόστολος Ν. Πανταζής: Ο Δήμος Ξηρομέρου, θέτει σε κυκλοφορία τα δύο (2) ιδιόκτητα λεωφορεία mini bus, Αλήθειες και ψέματα!!!!!!!! Καλημέρα,        Ο Δήμος Ξηρομέρου, θέτει σε κυκλοφορία τα δύο (2) ιδιόκτητα λεωφορεία mini bus, τα οποία με την απόφαση 73/31.12.2023 (ΑΔΑ: ΨΙΦΟΟΞ15- ΧΑΘ) του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, κ. Μαντζαρη προμηθεύτηκε.  Η εκτιμώμενη αξία ήταν 32.240 ευρώ, με ΦΠΑ, και έγινε με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης. Σε δημοσίευση διαβάσαμε ανάρτηση, που επικοινωνιακά διαφημίζει την αγορά του ενός από τα δύο mini bus (εικόνα 1). εικονα 1 Μάλιστα σε παλαιότερα δημοσιεύματα η αγορά των οχημάτων αυτών είχε χαρακτηριστεί ως Δημοτική συγκοινωνία και ότι ανήκει στο πλαίσιο των προγραμματικών θέσεων της παράταξης του Δημάρχου,  παρακάτω θα θέσω τους προβληματισμούς μου κατά πόσο η αγορά ανταποκρίνεται σε δημοτική συγκοινωνία.   Διαβάστε την προγραμματική θέση σε απόσπασμα (εικόνα 2).  εικονα 2   Περαιτέρω με ένα σύντομο σχόλιό μου να υπενθυμίσω στ

Ξηρόμερο: 52χρονος αυτοκτόνησε εισπνέοντας υγραέριο

   Ο άνδρας ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας έκανε το απονενοημένο ανοίγοντας την φιάλη υγραερίου σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού με αποτέλεσμα να υποστεί δηλητηρίαση και να χάσει τη ζωή του.  Τον εντόπισαν συγγενείς λίγο αργότερα και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο όμως ήταν ήδη αργά. Παράλληλα εντοπίστηκε και ιδιόχειρο σημείωμα όπου εξηγούσε τους λόγους της ενέργειάς του αυτής. Και σε αυτό το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Δήμος Ξηρομέρου : Τοποθετήθηκαν οι πρώτες ομπρέλες στις παραλίες του Δήμου, αλλά ...

 Δήμος Ξηρομέρου : Τοποθετήθηκαν οι πρώτες ομπρέλες στις παραλίες,αλλά   ... Ελπίζουμε σύντομα η δημοτική αρχή,    να προχωρήσει   σε ανάλογες κινήσεις και να τοποθετηθούν ομπρέλες, αποδυτήρια και ντουζιέρες και στις   άλλες παραλίες του Δήμου αλλά και οι μηχανισμοί seatrack για την διευκόλυνση της  πρόσβασης των ΑμεΑ  στη  θάλασσα .   Καθώς οι συμπολίτες μας καταφεύγουν στις κοντινές  παραλίες για να πάρουν μερικές στιγμές δροσιάς από το πρώτο κύμα καύσωνα που ήδη διανύουμε για το καλοκαίρι. Κάποιοι μάλιστα επισημαίνουν ότι στις παραλίες του Αστακού όπως Εσχατολάγκαδο ,Γουλιά και Βαρκα έπρεπε ήδη να έχουν τοποθετηθεί ..  Επισημαίνεται ότι η χρήση του ανωτέρω εξοπλισμού, παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ από τον Δήμο Ξηρομέρου προς όλους τους Δημότες και τους Επισκέπτες του Δήμου μας, προκειμένου να διευκολυνθούν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους,   στις παραλίες.

Ένας νεκρός σε μεγάλη φωτιά σε εργοτάξιο στην περιοχή Λεπενού

Η φωτιά εκδηλώθηκε σε εργοτάξιο όπου παράγεται πίσσα, με πυκνούς καπνούς να είναι ορατοί από μεγάλη απόσταση   Κινητοποίηση επικρατεί στις τάξεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει σε εργοταξιακό χώρο στην θέση Λαγκάδα Λεπενούς στην Αιτωλοακαρνανία, το πρωί της Τρίτης.  Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ, υπάρχει ένας νεκρός μετά από έκρηξη σε μηχάνημα.  Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 08:00 σε εργοτάξιο όπου παράγεται πίσσα, με πυκνούς καπνούς να είναι ορατοί από μεγάλη απόσταση. Μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής έχει σπεύσει στο σημείο και επιχειρεί για την κατάσβεση ενώ παράλληλα διεξάγονται έρευνες για το ενδεχόμενο να υπήρχαν άνθρωποι στο σημείο που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά. Σημειώνεται ότι μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς, σύμφωνα με μ

Δυστύχημα στην Σταμνα: Αύριο Κυριακή 23/6 κηδεύεται ο 22χρονος Ιωάννης Μπούρος

  Στην Σταμνά Αιτωλικού θα κηδευτεί αύριο Κυριακή 23/6 ο 22χρονος Ιωάννης Μπούρος. Πρόκειται για τον δεύτερο νεκρό του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος στην Σταμνά που συγκλόνισε την Αιτωλοακαρνανία και το πανελλήνιο. Ο νεαρός ήταν ο συνοδηγός του οχήματος το οποίο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο. Απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια του οχήματος και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου είχε διακομισθεί. Η κηδεία του θα τελεστεί τον Ιερό Ναό  Αγ. Τριάδος Λουτρά Σταμνάς Αιτωλικού & ώρα 5.00 μ.μ.

ΑΣ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΞΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ -ΒΛΥΖΙΑΝΑ

  Ας  μεριμνήσει η Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου  να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες  προκείμενου να κοπούν τα προεξέχοντα στο οδικό δίκτυο από Βασιλόπουλο προς Βλυζιανα  κλαδιά των πάσης φύσεως δέντρων, τα οποία εμποδίζουν και διαταράσσουν την ομαλή και ασφαλή λειτουργία της συγκοινωνίας καθώς ο δρόμος αυτός αποχτά ιδιαίτερα  αυξημένη κυκλοφορία την περίοδο του Καλοκαιριού   

Δημήτρης Χαντάκιας: «Χαρούμενος που είμαι απ’ το Ξηρόμερο – Όνειρό μου να ασχοληθώ με τις ακαδημίες του χωριού μου» (video)

  Ο Αιτωλοακαρνάνας κεντρικός αμυντικός του Πανσερραϊκού,   Δημήτρης Χαντάκιας, μίλησε στην κάμερα του agriniara.gr για τη νέα μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του, αφού όμως προηγήθηκε μία αναδρομή στο ξεκίνημα από τα χωριά του Ξηρομέρου μέχρι τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού και ότι ακολούθησε. Αναφέρθηκε σε όλη την ποδοσφαιρική του διαδρομή, τα ντέρμπι με τη φανέλα του Παναιτωλικού, την αποχώρηση το καλοκαίρι του 2019 όταν είχε ακόμη συμβόλαιο, την εξαιρετική σχέση που έχει με την εξέδρα, την προσαρμογή του σε Βουλγαρία και Αζερμπαϊτζάν, όπου του δόθηκε η ευκαιρία να κυνηγήσει το Ευρωπαϊκό όνειρο και άλλα πολλά… Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής που φέτος επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανσερραϊκού, μίλησε για τους ανθρώπους «κλειδιά» στην καριέρα του, ευχαρίστησε μερικούς από αυτούς που τον βοήθησαν, ενώ αποκάλυψε και κάποια από τα μελλοντικά του σχέδια. Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του στους δημοσιογράφους Γιάννη Τσιρώνη και Μπάμπη Τσιρώνη: Πηγή: agriniara

Νεκρή στη μέση ενός χωματόδρομου βρέθηκε μια 48χρονη γυναίκα

  Νεκρή στη μέση ενός χωματόδρομου κοντά στην Πλευρώνα βρέθηκε μια 48χρονη γυναίκα χθες Σάββατο 22/6. Σύμφωνα με το aixmi-news.gr την 48χρονη γυναίκα βρήκαν τρεις δρομείς από το Μεσολόγγι που είχαν πάει στην περιοχή για να αθληθούν Η γυναίκα ήταν πεσμένη μπρούμυτα και εξετάζεται το ενδεχόμενο να αισθάνθηκε αδιαθεσία και να έπεσε στο έδαφος χωρίς να προλάβει να κάνει κάτι. Αμέσως οι τρεις δρομείς ειδοποίησαν τις Αρχές που επιλήφθηκαν του συμβάντος.

Φωτιές μεταξύ Ρίγανης και Γουριώτισσας

 Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει σε σημεία του δήμου Αγρινίου. Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική κλήθηκε για φωτιές σε αγροτικές περιοχές μεταξύ Ρίγανης και Γουριώτισσας Στα σημεία βρίσκονται ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις ενώ επιχειρούν ρίψεις και αεροσκάφη. Οχήματα του Δήμου και της Περιφέρειας συνδράμουν στην επιχείρηση κατάσβεσης.

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: κάθε μέρα που περνάει και μια νέα παράνομη χωματερή...

  Πρόκειται για μια νέα χωματερή όπως επισημαίνει στην καταγγελία του στη ΒΕΛΟΥΤΣΑNEWS  αναγνώστης κάτοικος της περιοχής , σημειώνοντας: «κάθε μέρα που περνάει και μια νέα χωματερή, ετούτη είναι στην είσοδο της ΤΚ Σκουρτούς Ξηρομέρου  μήπως πρέπει να παρέμβει άμεσα η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για τον καθαρισμό αλλά και την διόρθωση αυτής της άσχημης  εικόνας;». Το φαινόμενο τις ρίψης ογκωδών υλικών, σε σημεία που βολεύουν τον καθένα,  από ασυνείδητους πολίτες,  δεν έχει τελειωμό  Ειδικά στις συνθήκες που διαμορφώνονται, με τις υψηλές θερμοκρασίες τους καλοκαιρινούς μήνες ελλοχεύει σοβαρούς  κινδύνους για πρόκληση πυρκαγιών... Δείτε φωτογραφίες