Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΑΖΕΤΑ

 

 


 

Σχόλια

  1. Με αυτή εδώ την υπόθεση τι είχε συμβεί τελικά ;

    https://www.xiromero.gr/2013/07/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λες να βγάλει ανακοίνωση ο Γαλουνης που να λέει το Δυνατό Ξηρόμερο υπάρχει και είναι παρόν στις δημοτικές εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προδομενο εγινε το Ξηρόμερο από Νιάφα, Πανταζή και Γεωργούλα. Αυτοί δεν διέλυσαν την παράταξη και σας πουλησαν σε ενα βραδυ; Ξαφνικά ενιωσες προδομενος Γαζετα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι εννοεί όταν γράφει "πουλημένο Ξηρόμερο πρώτα ο πολίτης " ; Μίλα στα ίσια χωρίς υπεκφυγές ,ο κόσμος σας ψηφίζει να μιλάτε την γλώσσα της αλήθειας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΕ ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ

      Διαγραφή
  6. Σκληρη τοποθέτηση από βαρύ πολιτικό τζάκι !!! Ήταν μόλις 9 χρόνια με γαλουνη ….να ρωτήσουμε γαλουνη να μας πει καμία ιστορία για παζάρι Κουβαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά κρασιά Πάνο . Πες τη ρόλο βαράς τώρα τι σου έταξαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ο κόσμος βοα . Υπάρχει συμφωνία Τριανταφυλλάκη -Γαλούνη. Ηδη σύμβουλοι του γαλούνη θα πάνε μεταγραφή στον τριανταφυλλάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε βλεπω σπιτι σου Πανο μαζί με ολη την παρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραία καραμέλα ότι ο Ερωτόκριτος θα πάει με τον δήμαρχο. Έχετε να φάτε πολλές φάπες ακόμη μην βιάζεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι έχει γίνει? Όλοι με τον τριανταφυλλάκη θέλουν να πάνε!
    Και του άλλου του καψερού του λένε θα βγεις δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα ειναι ντερμπι οι εκλογες.
    Μονομαχια τριανταφυλλακης κομπλιτσης.
    Αλλον δεν βλεπω να κατεβαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να μήν ακούς φήμες.
      μέχρι τέλος Αυγούστου θα ακούσεις και γα δείς πολλούς υποψήφιους ηγήτορες της πλάκας.

      Διαγραφή
  13. Ο καθένας γράφει ότι του κατέβει. Μόλις ο Γαλούνης έβγαλαε ανακοίνωση και αποκάλυψε τις διαβουλεύσεις που γινόταν με το Σάββα άρχισαν να γραφουν ότι το έκανε γιατί τα βήκε με το Τριανταφυλλάκη. Ούτε ο Τριανταφυλλάκης έχει ανάγκη το Γαλούνη ούτε ο Γαλούνης τον. Τριανταφυλλάκη. Και ο άλλος που θέλει να λέγεται μεγάλος παίκτης θα πάθει τέτοιο χουνέρι με τις μεθδεύσεις του και τις επιλογές του που δεν θαχει που να κρυφτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο άλλος που λες
      Εχει στυλοβάτες δυο δημοτικούς συμβούλους από το ίδιο χωριό.
      Τον πάνε ίσια για το ποτάμι.

      Διαγραφή
    2. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ . ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

      Διαγραφή
  14. Αποστόλη κατέβα υποψήφιος να σαρώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ εισαι απο άλλο έργο

      Διαγραφή
    2. Καλός και χρυσός είναι για επιχειρηματίας,
      αλλά δέν νογάει και τόσο πολύ απο πολιτική.

      Διαγραφή
    3. Τον περιμένουν

      Διαγραφή
  15. Άν δέν ήταν δήμαρχος ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ,
    δέν θα έβγαινε ούτε τοπικός σύμβουλος στο χωριό του.
    το ίδιο και ο κος Γεωργούλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Άν δέν ήταν δήμαρχος ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ,
    δέν θα έβγαινε ούτε τοπικός σύμβουλος στο χωριό του.
    το ίδιο και ο κος Γεωργούλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Η ΒΕΛΟΥΤΣΑ ΝΕWS θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού, της κριτικής και της ελεύθερης έκφρασης και επιδιώκει την αμφίδρομη επικοινωνία μαζί τους.
Διευκρινίζουμε όμως ότι δεν θέλουμε ο χώρος σχολιασμού της ιστοσελίδας να μετατραπεί σε μια αρένα απαξίωσης και κανιβαλισμού προσώπων και θεσμών.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Εάν παρόλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail veloutsaxiromerou@gmail.com προς αποκατάσταση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ο στολισμός των Επιταφίων στα χωριά του Δήμου Ξηρομέρου

Πλήθος πιστών συρρέει από το πρωί σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, ημέρα κορύφωσης του Θείου Δράματος στου Ιερούς ναούς της χώρας, ώστε να ασπαστεί τους Επιτάφιους που έχουν στολιστεί με τα ομορφότερα λουλούδια της Άνοιξης. Κάποιοι από αυτούς είναι πραγματικά κομψοτεχνήματα... Δείτε φωτογραφίες από Επιτάφιους ενοριών του Δήμου ΞΗΡΟΜΈΡΟΥ  

Μοναδική η ''Νύχτα ευχών'' στον Αστακό, με τα δεκάδες ιπτάμενα φαναράκια να μεταφέρουν νοητά τις ευχές των μικρών παιδιών (φωτογραφίες και video)

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Από τον Δεκέμβριο του 2022, δύο φορές μέσα σε κάθε χρονιά, σε κάθε αλλαγή του  χρόνου και τη Δευτέρα του Πάσχα, η πολύ ωραία ιδέα της διοργάνωσης νύχτας ευχών στη πλάζ του Αστακού, με διοργανωτές τη Κοινότητα Αστακού και το Δήμο Ξηρομέρου, έγινε θεσμός με μεγάλη συμμετοχή κυρίως μικρών παιδιών, που είναι οι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης, αφήνοντας δεκάδες φαναράκια στον ουρανό του Αστακού μαζί με τις ευχές τους. Έτσι και φέτος Δευτέρα 6 Μαίου 2024 στις 09:30 μ.μ. στην πλαζ του Αστακού, σε μία νύχτα με υπέροχο καιρό και την θάλασσα ήρεμη και μαγευτική, δεκάδες πολύχρωμα φαναράκια αφέθηκαν στον ουρανό, δίνοντας μία μαγική εικόνα και συναισθήματα χαράς στις καρδιές των μικρών παιδιών. Σύνδεσμος video: https://youtu.be/aB_2Np-q1u4 Ευχαριστούμε τον Ζώη Κωνσταντόπουλο για τις λήψεις με drone. ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ  

Λεπενού: Αυτοκτόνησε 23χρονος - Εντοπίστηκε κρεμασμένος

  23χρονος στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στη Λεπενού έδωσε τέλος στη ζωή του.  Το νεαρό τον αναζητούσαν οι οικείοι του ενώ είχαν ειδοποιήσει και τις αστυνομικές αρχές Σήμερα τα ξημερώματα εντόπισαν το άψυχο σώμα του στην περιοχή του Πεταλά στη Λεπενού, όπου ο νεαρός είχε κρεμαστεί Στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ εκεί βρίσκεται και η αστυνομία. agrinionet.gr

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ: Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η μνήμη τού πολιούχου Αγίου Γεωργίου τού Τροπαιοφόρου.

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΟΠΑΙΟΦΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ   Με λαμπρότητα και μέσα στο αναστάσιμο κλίμα των ημερών, εόρτασε σήμερα η ενορία μας την μνήμη τού πολιούχου μας Αγίου Γεωργίου τού Τροπαιοφόρου. Την ακολουθία τέλεσε ο εφημέριος της ενορίας μας ιερομ. π. Μιχαήλ Βραχάς και προ της απολύσεως πραγματοποιήθηκε λιτάνευση της ιεράς εικόνος τού Αγίου πέριξ του Ναού μας.    Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους.  

Γιόρτασε το ιστορικό Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Πόρτας Μπαμπίνης

Γιόρτασε το ιστορικό Μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου Πόρτας Μπαμπίνης Πηγή:  https://mpampiini.blogspot.com Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και παρουσία πολλών Μπαμπινιωτών και πιστών από τα χωριά του Ξηρομέρου, τελέστηκε Θεία Λειτουργία από τον π. Δημήτριο Τέγα στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Πόρτας. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πρόσφερε γλυκίσματα στους προσκυνητές. Δείτε φωτογραφίες  

Προγραμματισμένες εργασίες για την αυριανή εορτή στο ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Χριστοφόρου της Τ Κ Μαχαιράς.

 Προγραμματισμένες εργασίες για την αυριανή εορτή στο ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Χριστοφόρου της Τ Κ Μαχαιράς.          Σε ανάρτηση  του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Μαχαιράς Ξηρο μέρου   Giorgos Barbarousis    αναφέρει : Κάθε χρόνο έτσι και φέτος γυναίκες του χωριού ανηφόρησαν για τον Άγιο Χριστόφορο όπου κάναν εθελοντικές εργασίες καθαρισμού, ευπρεπισμού ενόψει της αυριανής εορτής του .     Σήμερα το πρωί συνεργείο του Δήμου Ξηρομέρου μετά από συνεννόηση με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ.  Χρόνη Γιάννη έκανε εργασίες καθαρισμού,κοπής χόρτων και κλαδιών μέσα και έξω από το κοιμητήριο.  Ασπρίσαμε μάντρες , κόψαμε κλαδιά και χόρτα στο δρόμο που οδηγεί στον Άγιο Χριστόφορο. Η αγαστή συνεργασία Δήμου/Κοινότητας αλλά και Εθελοντών φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Αύριο το πρωί 7 με  9 θα τελεστεί θεία λειτουργία στο Ιστορικό εκκλησάκι του Αγίου Χριστοφόρου.       Βοήθειά μας ο Άγιος.

Λευκάδα: Βγήκαν μαχαίρια μετά από καυγά - Βαρύς τραυματισμός 23χρονου

  Ένας 23χρονος μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος σε νοσηλευτική μονάδα της Πάτρας καθώς φέρεται να δέχθηκε μαχαιριές στη διάρκεια καυγά έξω από το Πνευματικό Κέντρο, στη Λευκάδα. Σύμφωνα με το ilefkada.gr ,  λίγο μετά τα μεσάνυχτα δύο νεαροί 22 και 23 ετών έβγαλαν μαχαίρια μετά από διένεξη που προηγήθηκε.  Οι λόγοι της αιματηρής συμπλοκής φαίνεται ότι έχουν έρθει σε γνώση της Αστυνομίας Φωτογραφία αρχείου

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΑΚΟΥ: Πρόσκληση για μία γιορτή αγάπης, ζεστασιάς και ευχών στη πλαζ του Αστακού...

Πρόσκληση για μία γιορτή αγάπης, ζεστασιάς και ευχών στη πλαζ του Αστακού. Ημερομηνία 2-5-2024 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΑΚΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Δήμος Ξηρομέρου και η Κοινότητα Αστακού, σας προσκαλούν να παραβρεθεί τε τη Δευτέρα του Πάσχα 6 Μαΐου και ώρα 09:30 μ.μ. στην πλάζ του Αστακού, σε μία αναστάσιμη γιορτή, γεμάτη φως και ευχές. Δεκάδες φαναράκια θα ανάψουν και θα αφεθούν στον ουρανό του Αστακού, συνοδεία των καλύτερων ευχών μας. Η Κοινότητα Αστακού σας εύχεται Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δράσεις ευπρεπισμού στο Αρχοντοχώρι.

Δράσεις ευπρεπισμού στο Αρχοντοχώρι. Πηγή: Σελίδα Facebook Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου. Ολοκληρώθηκαν οι καθαριότητες ενόψει του Πάσχα στο Αρχοντοχώρι! Εδώ και 15 ημέρες περίπου γίνονται καθαριότητες στο χωριό. Κόπηκαν χόρτα σε νεκροταφείο, σχολείο, ιατρείο, δημόσιους χώρους, κεντρικό δρόμο, παράδρομους, γειτονιές (που ίσως δεν είχε πάει ποτέ συνεργείο του Δήμου), Εκκλησίες μέχρι τρακτέρ (καταστροφέας) χρησιμοποιήθηκε. Στη μάχη και το δικό μας καινούριο μηχάνημα κοπής χόρτων.   Με εργάτες του Δήμου και τις τελευταίες μέρες με δικούς μας ανθρώπους, ακόμα και εθελοντές, Έγινε διαγράμμιση στο γήπεδο του μπάσκετ. Μεγάλη Τρίτη αλλάξαμε τις λάμπες σε Τεργοβίτσα, Παλιόβαρκα αλλά και στο κέντρο του χωριού.   Προμηθευτήκαμε ασβέστες από την αποθήκη του Δήμου Ξηρόμερου, σακούλες με πίσσα, κλείσαμε λακκούβες σε παράδρομους. Αύριο ένα τελευταίο απλό σκούπισμα και τελειώσαμε.   Καλή Ανάσταση με υγεία.  

Ολοκληρώθηκε ο επιτόπιος διαχειριστικός έλεγχος στο Δήμο Ξηρομέρου για τα πεπραγμένα της Διοίκησης Ε.Γαλουνη

Ολοκληρώθηκε ο  έλεγχος για τα οικονομικά πεπραγμένα της θητείας 2015-2018 του κ. Ε.Γαλούνη και της διοίκησης ''ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ - ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ'', από το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών. Η διοίκηση Τριανταφυλλάκη,  μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, τον Νοέμβριο του 2019 συνέταξε φάκελο με στοιχεία που έκρινε ότι  χρήζουν διερεύνησης και τα απέστειλε  στους ελεγκτικούς μηχανισμούς.   Στις 1 Απριλίου 2024, δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ΦΕΚ με αριθμό φύλλου 303, τεύχος Υ.Ο.Δ.Δ  η   ''Σύσταση και συγκρότηση ελεγκτικής ομάδας για τη διενέργεια έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου για τα οικονομικά έτη 2015 έως 2018 στον φορέα με την επωνυμία «Δήμος Ξηρομέρου»''.   Έργο της ελεγκτικής ομάδας ήταν η διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου για τα οικονομικά έτη 2015 έως και 2018, αναφορικά με τα διαλαμβανόμενα στοιχεία από το ΕΜΠ 16/15.11.2019, εμπιστευτικό έγγραφο του Δημάρχου  Ξηρομέρου.   Η ελεγκτική   ομάδα πραγματοποίησε